Anna & Peter

Extra föreställningar släppta i februari och mars 2017, boka biljetter via www.showtic.se.

“Döden – andra sidan e ni klara?” är den avslutande delen i Anna Mannheimer och Peter Apelgrens succétrilogi som inleddes med “Gift” 2010, följdes upp med “Kids” 2013 och som setts av över 100 000 personer. I “Döden” behandlar det mycket populära paret det slutgiltiga ämnet på samma skruvade, varma och öppenhjärtliga sätt som de tidigare talat om äktenskapet och föräldraskapet.

“Döden – andra sidan e ni klara?” är en föreställning som bland annat tar upp vad som egentligen händer när man dör, vad som bör finnas på en bucketlist, hur det faktiskt ser ut i himlen och vid vilken tid man gör sitt livs allra sista sugmärke. Det till synes allvarliga ämnet behandlas på duons karaktäristiskt öppenhjärtiga sätt, med humoristiska utsvävningar, osentimental värme och vana att ta upp saker som de flesta bara tänker tyst.

-Vi behöver nog alla bli mer bekväma med att prata om döden. Här hemma har vi skrattat och gråtit mycket åt det här ämnet och nu är det dags att göra det tillsammans med vår publik, säger Anna Mannheimer och Peter Apelgren.

“Döden – andra sidan är ni klara?” har premiär den 23 september 2016 och spelas under hösten på Draken i Göteborg

Mer information: www.andrasidaneniklara.se

 

När: Extra föreställningar i februari och mars 2017
Tid: kl. 19:00
Pris: 495 kr
Föreställningens längd: ca 100 min utan paus
Biljetter: www.showtic.se
Arrangör: CS Nöje AB