Kongressalen

Ett uppskattat val när du ska arrangera inspirerande konferenser och företagsfester i Göteborg.

Boka en konferenslokal och festvåning med utsikt över Göteborgs hamn.

Fem stora glaspartier åt väst släpper in massor av ljus och skapar rymd i lokalen. De bjuder också på en hänförande utsikt över liv och rörelse på Göta älv och i Göteborgs hamn. Du bestämmer själv hur eller om salen ska möbleras. Oavsett om ni ska använda den som festvåning eller konferenslokal.

Tanken med rummet är att uppmuntra det öppna samtalet och ge alla möjligheten att göra sig hörda. Här finns gott om plats för idéer att växa genom möten mellan människor.

Visa film för era kunder, arrangera workshops med olika stationer eller låt människor mingla fritt för att diskutera olika ämnen.Det finns gott om rum för den öppna konferensen.

Boka en central festvåning med stora möjligheter i en unik miljö.

Om man dämpar ljuset och dukar upp de runda borden förvandlas Kongressalen till en av Göteborgs bästa festvåningar. Ställ till med företagsfest eller arrangera din egen fest och bjud in goda vänner. Alla får plats.

Låt talare, artister och musiker inta scenen för att underhålla er under kvällen. Vi komponerar en festlig meny precis som ni vill ha den, köket är redo och vår trevliga personal serverar. Ni kan fira, skratta och dansa ostört långt in på natten.

Konferenslokal med teknik i toppklass

Kongressalen är utrustad med teknik för videokonferenser av det större formatet. Systemet fungerar lika bra för envägskommunikation som för flervägskommunikation där deltagarna kan interagera, prata med varandra, visa presentationer och dela dokument. Boka en konferens där ni är tillsammans, fast ni är på olika håll. Till ett fast pris per mötesdeltagare.

Översikt av konferenslokalen

Ladda ner denna PDF med lokalens ritningar genom att klicka här så kan du själv skissa och planera en lyckad konferens. Där hittar du all information, som till exempel mått och möbleringsalternativ.

Filmad föreläsning i Kongressalen

Nedan ser du ett filmklipp med en föreläsning av Mia Törnblom i Kongressalen där 400 personer deltog.
Arrangör: Wimab AB.