”Vi måste prata” Om våra största kommunikationsutmaningar i vardagen – Elaine Eksvärd

”Vi måste prata” Om våra största kommunikationsutmaningar i vardagen – Elaine Eksvärd

Välkommen på en föreläsning om våra största kommunikationsutmaningar i vardagen (och lösningarna).

 

Är det att stå inför folk som skrämmer oss mest? Det var det förr, men i modern tid finns det även mycket annat som folk tycker är läskigt. Att avsluta en relation oavsett om det är kärlek eller professionellt, tycker svenska folket är jobbigt. Att ge feedback, kallprata eller blotta sina behov är tre ytterligare skräckisar som man helst undviker.

 

Föreläsningens fokus:

 

Elaine Eksvärd går igenom nio kommunikationsutmaningar och ger även retoriska lösningar som kommer göra dig trygg när dessa utmaningar väl hittar dig. För det gör de – oavsett hur bra du är på att gömma dig.

 

Med inspiration tillsammans med humor och handfasta verktyg lotsar Elaine dig genom kommunikationsdjungeln fallgropar och ångestrysningar. Den här föreläsning är klockren för dig som vill ha svart bälte i att hantera svåra sitsar snyggt!

 

Om Elaine Eksvärd:

 

Retoriker och föreläsare som pratar om effektiv kommunikation. Hon har jobbat som professionell föreläsare i snart 10 år och syns ofta som expert i tv-kanalernas morgonsoffor. Hon är författare till bästsäljarna Härskarteknik, Vardagsmakt och Snacka Snyggt och är vd för retorikbyrån Snacka Snyggt. Dessutom är hon nominerad till Årets talare 2016!

 

Datum: 31 maj 2017

 

Biljetter: 031-915040 eller https://wimab.se/Produkter/Forelasningar/Elaine-Eksvard-Vi-maaste-prata–om-vaara-storsta-kommunikationsutmaningar-i-vardagen-Goteborg-2017-05-31-1800

Datum & Tid:

31 May 2017 18:00 - 20:30

Plats:

Folkets Hus Konferens, Olof Palmes Plats 3, 413 04 Göteborg