Upptäck kraften i ditt andetag – Anders Olsson

Upptäck kraften i ditt andetag – Anders Olsson

Medveten Andning och Mindworkout bjuder in till en spännande föreläsning om andning och mental träning. Att det är viktigt att andas är ingen nyhet. Bara några minuters syrebrist kan för alltid förstöra hjärnans förmåga att bearbeta inkommande information. Men det är inte bara viktigt ATT vi andas, utan också HUR vi andas. En andning som bara är lite obalanserad ger över tiden stora negativa konsekvenser eftersom vi andas så mycket varje dag. Genom att förbättra vår andning kan vi förbättra syresättningen och påverka våra tankar och känslor, våra inre organ som hjärta och hjärna och kroppens olika funktioner som muskelrörelser, matsmältning och immunförsvar på ett positivt sätt.

Mental träning är heller ingen nyhet. Kunskapen har länge funnits inom elitidrotten, och är nu på framsteg även inom näringslivet. Mindworkout är ett mentalt gym. Våra Mindworkoutpass är individuell mental träning i gruppträningsform, utformade av specialister och guidade av erfarna instruktörer. Där tränar du din mentala kondition som bidrar till inre lugn, god återhämtning, stark prestationsförmåga, minskad stress och ökat välmående.

LÄS MER OCH BOKA HÄR!

Rubrik: Upptäck kraften i ditt andetag
När: Onsdag 21 november 2018 klockan 18:30 – 21:00
Var: Lokalen Asperö, Folkets Hus, Olof Palmes plats 3 (Järntorget), Göteborg
Pris: 290:-
Mängdrabatt: Gå två och få 10% rabatt, gå fyra eller fler och få 15% rabatt (rabatten avdrages i kassan vid utcheckning).
Föreläsare: Anders Olsson, grundare av Medveten Andning
Föreläsare: Caroline Spännar och Anna-Klara Larsson, grundare av MindWorkout
Försäljning: Försäljning av produkterna boken Medveten AndningRelaxator Andningstränare och Sleep Tape med 10 – 20% rabatt. Kontant betalning eller kort.

Datum & Tid:

21 Nov 2018 18:30 - 21:00

Plats:

Folkets Hus Konferens, Olof Palmes Plats 3, 413 04 Göteborg