Titti Holmer – Lugn och effektiv på jobbet

Titti Holmer – Lugn och effektiv på jobbet

Titti Holmer – Lugn och effektiv på jobbet

Bli mer effektiv samtidigt som du är lugnare, gladare och mer empatisk.

Få mer gjort på kortare tid, med mindre ansträngning. Låter det nästan för bra för att vara sant?

Vi lever i en tid av hög press, ständigt uppkopplade, översköljda av information och distraktioner. Hur behålla fokus? Hur veta vad som är viktigt? Du kan inte springa på alla bollar, men hur ska du veta vilken du ska springa på?

Det handlar om mindfulness, en form av mental träning med vetenskaplig evidens. Så lite som tio minuters meditation om dagen har visat sig omforma vår hjärna så att vi kan styra vårt beteende, hantera oro och grubblerier, minska irritation och bli mer inkännande.

Mindfulness innebär ett förhållningssätt som hjälper dig behålla fokus och förändrar ditt sätt att förhålla dig till stress. Det gör att arbetet blir roligare, mer meningsfullt och mer kreativt.

I slutet av föreläsningen får du även verktygen för att gå från ord till handling och komma igång med fokusträningen redan idag.

Föreläsningens fokus:

Stresshantering

Empati

Meditation

Konflikthantering

Utveckla förmågan till lugn och fokus

Ökad produktivitet och effektivitet

Mindfulness i hjärnan

Mindfulness i arbetslivet

Mindfulness i ledarskapet

Självkännedom

Lär dig prioritera rätt

Bättre kommunikation och bemötande

Sagt om Tittis föreläsning:

Vilken härlig energi Titti förmedlade, ett sprudlande och kompetent engagemang där hon verkligen bjuder på sig själv. Känns som att verktygen som hon bjöd på är enkla att ta till sig men med en tydlighet om att det hänger på var och en vad man gör med det. /Boel Sjöström Sektionschef, Jönköpings Kommun

Det var lätt att ta till sig och Titti är en talare som känns härlig att lyssna på. Har redan gjort förändringar själv. Mycket positivt!!! Jag vill varmt rekommendera andra att gå på samma föreläsning. /My Christiansen

Jag gick därifrån med ett leende på läpparna. Vilken aha-upplevelse. /Elisabeth Linden

Om Titti Holmer:

Titti Holmer är legitimerad psykolog, föreläsare och författare till ”Lycka nu” . Som en av Sveriges främsta experter på mindfulness har hon i flera år rest land och rike runt med sina populära föreläsningar där hon på ett unikt sätt väver samman mindfulness med lyckoforskning och stresshantering. Med värme och engagemang bjuder hon på upplevelser från sitt eget liv liksom från de många människor hon mött och hjälpt.

Datum: 7 december

Tid: 18:00-20:30

Pris: 495 kr inkl moms

Boka: https://wimab.se/Produkter/Forelasningar/Titti-Holmer-Lugn-och-effektiv-paa-jobbet-Goteborg-2017-12-07-1800

Arrangör: Wimab Utbildning AB

Datum & Tid:

7 Dec 2017 18:00 - 20:30

Plats:

Folkets Hus Konferens, Olof Palmes Plats 3, 413 04 Göteborg