Senaste Nytt med Jesper Rönndahl

Senaste Nytt med Jesper Rönndahl

Sveriges roligaste infotainer ger de tre sista föreställningarna av showen som varit utsåld över hela landet – och nu är han tillbaka där den en gång hade premiär, på Draken! Med en visuell, tempofylld och härligt nördig show om sånt du mycket väl kan ha missat på sistone gör Jesper det han är bäst på, att rappt gå igenom det allra senaste inom allt ifrån dinosaurier och rymden till idioti och smör – sånt som Jesper tycker är intressant, men som aldrig kommer med i de vanliga nyheterna.

– Sen vi lade ner Institutet har jag gått och nästan kokat över med skämt om sånt som folk i allmänhet inte orkar ta reda på, men det där tar jag gladeligen på mig, säger Jesper.

Om Jesper Rönndahl:
Med de kultförklarade programmen Telefonsupporten, Pang Prego, Hej Domstol! och Institutet har Jesper i snart femton år varit indie-kidsens gunstling, men det var när han vann På spåret två år i rad som han slog igenom på bred front, och hans förra turnéer Hej framtiden och Bildbevis har setts av miljoner svenskar live, på SVT eller på Youtube. Han har sommarpratat, vunnit Stora radiopriserna för både Årets folkbildare och Årets underhållning och utnämndes till Årets manliga komiker 2015.

Spellängd: ca 90 min utan paus

BOKA HÄR!

Datum & Tid:

10 Mar 2018 20:00 - 21:30

Plats:

Draken, Järntorgsgatan 15, 413 04 Göteborg