Ola Söderholm-Turnén: Könshumor & Politisk Analys

Ola Söderholm-Turnén: Könshumor & Politisk Analys

Ola Söderholm – en av de populäraste satirikerna och komikerna i den nya generationen – ger sig ut i landet med sin första soloshow, Ola Söderholm-turnén: Könshumor & politisk analys!

Måndag 18/9 kl 08.00 släpps ordinarie biljetter till alla föreställningar. Eftersom det är första gången sedan scendebuten för 12 år sedan som Ola turnerar med en soloshow, tror vi att biljetterna går åt fort. Vi rekommenderar att ni omgående införskaffar er stol till detta unika tillfälle.

Standupartisten Ola Söderholm ligger bakom Sveriges största satirpodd Lilla Drevet. Dessutom driver han den – om än inte lika frekventa så dock lika populära och mer personliga podcasten – Februaripodden tillsammans med sin gode vän Jonatan Unge vilken haft hissnande 2 miljoner nerladdningar på bara 13 avsnitt.

Ola växte upp i Luleå och debuterade med standup 2005, vann humorpriset “Årets Komikaze” 2007 samt tilldelades pris år 2010 på Stand Up-Galan. Han har suttit i Tankesmedjan i P3 flera år och medverkat i tv-program som Roast på Berns och Hårdvinklat. Dessutom har han arbetat bakom kameran som manusförfattare för en mängd produktioner, bland annat för humorserien “Allt faller” tillsammans med Jonas Gardell, Johan Rheborg och Henrik Schyffert. Kort sammanfattat kan vi konstatera att Dala/Norrbotten-sonen är en av våra mest meriterade komiker och har under 12 år sedan scendebuten turnérat landet runt på klubbar samt skrivit och arbetat oförtröttligt med manus och dylikt i flera stora komikers projekt.

Köp din biljett här!

 

Datum & Tid:

29 Nov 2017 19:30 - 22:00

Plats:

Draken, Järntorgsgatan 15, 413 04 Göteborg