Janesh Vaidya – Turné 2018

Janesh Vaidya – Turné 2018

Alla har vi en dröm, eller åtminstone hade vi en dröm, om hur vi vill leva våra liv. Men hur många av oss följer sin dröm? Hur många har glömt drömmen och lever med stress, oro och låg energi? LIVE AS YOU DREAM är en två timmar lång föreläsning med grund i Janesh Vaidyas mångåriga erfarenhet av att arbeta med hälsa och hjälpa människor hitta tillbaka till livsglädjen.

2017 lyssnade 4500 svenskar till Vaidyas föreläsning ‘Energize your life’ och i år besöker föreläsningsturnén LIVE AS YOU DREAM 40 städer från Östersund till Ystad. Janesh Vaidya, internationellt välkänd ayurvedapraktiker och författare av ‘Ayurveda för ditt sinne’, ‘Maten är min medicin’, ‘Yoga är min terapi’, ‘Maten från min by’, ‘I det sista regnet’ och ‘Lev som du drömmer’, delar med sig av sin traditionella kunskap på ett inspirerande och humoristiskt sätt, vilket gör att lyssnare på alla nivåer kan ta till sig denna viktiga lärdom och få förståelse för hur den kan användas i det dagliga livet.

Läs mer om Janesh Vaidya på www.janeshvaidya.com

Föreläsningen är på engelska och lägsta ålder 12 år.

De första 100 bokade i varje stad har chans att vinna ett 2 veckors hälsoretreat på Vaidya’s Ayurveda Village i Kerala, Indien. Kryssa för att du godtar info från arrangören för att vara med i utlottningen.

Många föreläsningar sålde snabbt slut förra året så boka i tid!

Köp biljett här: https://www.tickster.com/sv/events/ujjypy0hrj1v3vg/2018-09-05/janesh-vaidya-turne-2018-webshop

Hjärtligt välkomna!

Datum & Tid:

2 Oct 2018 18:30 - 20:30

Plats:

Folkets Hus Konferens, Olof Palmes Plats 3, 413 04 Göteborg