Döden – andra sidan e ni klara? Anna Mannheimer & Peter Apelgren

Döden – andra sidan e ni klara? Anna Mannheimer & Peter Apelgren

EXTRA FÖRESTÄLLNINGAR MED MANNHEIMER OCH APELGREN

Döden – andra sidan e ni klara? är en föreställning som bland annat tar upp vad som egentligen händer när man dör, vad som bör finnas på en bucketlist och hur det faktiskt ser ut i himlen. Missa inte denna föreställning som spelas på Draken hösten 2016.

”Döden – andra sidan e ni klara?” är den avslutande delen i Anna Mannheimer och Peter Apelgrens succétrilogi som inleddes med ”Gift” 2010, följdes upp med “Kids” 2013 och som setts av över 100 000 personer. I ”Döden” behandlar det mycket populära paret det slutgiltiga ämnet på samma skruvade, varma och öppenhjärtliga sätt som de tidigare talat om äktenskapet och föräldraskapet.

”Döden – andra sidan e ni klara?” är en föreställning som bland annat tar upp vad som egentligen händer när man dör, vad som bör finnas på en bucketlist, hur det faktiskt ser ut i himlen och vid vilken tid man gör sitt livs allra sista sugmärke. Det till synes allvarliga ämnet behandlas på duons karaktäristiskt öppenhjärtiga sätt, med humoristiska utsvävningar, osentimental värme och vana att ta upp saker som de flesta bara tänker tyst.

– Vi behöver nog alla bli mer bekväma med att prata om döden. Här hemma har vi skrattat och gråtit mycket åt det här ämnet och nu är det dags att göra det tillsammans med vår publik, säger Anna Mannheimer och Peter Apelgren.

Missa inte denna föreställning som spelas på Draken hösten 2016 och fortsätter under våren 2017.

Arrangör CS Nöje.

Föreställningen är ca 1 timme och 30 minuter utan paus.

Åldersgräns: 15 år

Datum & Tid:

21 Apr 2017 19:00 - 20:30

Plats:

Draken, Järntorgsgatan 15, 413 04 Göteborg