Att våga är att vinna – Ari Riabacke

Att våga är att vinna – Ari Riabacke

Har du känt att du vill mer, att du inte riktigt vågar ta nästa steg eller att du inte vet vilka dina drömmar är?

Ari Riabacke, även känd som Beslutsdoktorn, talar om hur vi kan leda oss själva och andra, om vikten att vara sig själv och att våga mer för att nå uppsatta mål – i livet och på jobbet. Ari lever som han lär och han kommer garanterat att injicera era hjärnor med nya idéer om hur ni ska få saker och ting gjorda för att skapa det liv ni vill leva, han kommer garanterat berika er med perspektiv på tillvaron som kan förändra allt.

När man lyssnat på Ari får man med sig:

  • Nya perspektiv på tillvaron, både privat och på jobbet
  • Tankeställare som gör att man inte längre förmår göra som man alltid gjort
  • En spark i baken för att ta tillvara den tid vi har fått tilldelad
  • En väckarklocka för att bli vårt bästa jag, dvs. att i större utsträckning vara oss själva
  • Stor portion framtidshopp och kraft att förändra det vi kan – med det vi har
  • Hjälp med att ta ett nästa steg mot våra drömmar – vilka de än må vara!

Aris inspirerande, tankeväckande och omtumlande föreläsning har förändrat enskilda människor liv och ökat otaliga företags lönsamhet. På sitt alldeles egna sätt roar och berör Ari i samma andetag och när man lyssnat på Ari så kommer de allra flesta att se på sig själv, livet och tillvaron utifrån ett helt nytt sken. Vardagen kommer aldrig bli sig lik igen, Ari öppnar dörrar som man inte visste fanns och hans ord är mer än bara ord – det är på riktigt. Ari talar inte till hjärnan utan till hjärtat och han lämnar ingen oberörd, han lämnar ingen utan nya insikter om sig själv och livet. ”Han berör till tårar och inspirerar till handling”, som en åhörare sa.

Vi är aldrig så starka som när vi är oss själva, oavsett vad saken gäller. Så vi måste ställa oss frågor som vad vill jag? vad driver mig? Vilka är mina drömmar och vad håller mig tillbaka?

Hans personliga, ärliga och nakna spaningar om att ”göra det man kan, med det man har, där man är” har fått tusentals människor att inse att mycket mer än man tror är möjligt – om vi väljer att gå emot våra rädslor. Och, som sagt, han lämnar garanterat ingen oberörd – törs du lyssna?

Bokningslänk: https://wimab.se/Produkter/Forelasningar/Ari-Riabacke-Att-vaaga-ar-att-vinna-Goteborg-2017-10-17-1800
Pris: 495 kr inkl moms
Tid: 18:00-20:30
Arrangör: Wimab Utbildning

Datum & Tid:

17 Oct 2017 18:00 - 20:30

Plats:

Folkets Hus Konferens, Olof Palmes Plats 3, 413 04 Göteborg