Älska utveckling-att leda och arbeta i förändring

Älska utveckling-att leda och arbeta i förändring

 

Vi utsätts för förändringar hela tiden.
Vår arbetsplats omorganiseras, företag köps upp eller går samman, vi tvingas till besparingsåtgärder och i många organisationer har förändring blivit ett ”normaltillstånd”. Det gäller att ständigt utvecklas – allt för att möta den hårdnande konkurrensen och kundernas ökade krav och förväntningar på våra produkter/tjänster.

 

För många kan den omedelbara känslan vara: det här orkar jag inte med! Och det konstaterar vi ofta innan vi ens har satt oss in i det nya läget. Det här är inte konstigt alls. Vi har ofta arbetat hårt för att få verksamheten att fungera. Då krävs det mycket förtroende och tungt vägande skäl för att börja ändra. Dessutom, de allra flesta är vanemänniskor, vi vill ha tydliga vanor och rutiner och vi föredrar det vi har vant oss vid. Samtidigt är det en självklar del av livet att vi alltid kommer att utsättas för förnyelser.

 

Genom att ta reda på varför vi reagerar som vi gör, kan vi lära oss att hantera förändring på ett positivt och produktivt sätt.

 

Välkommen till en föreläsning som tar upp alla ingredienser för att leda och må bra i en förändring. Och inte minst – hur vi kan bli bättre på att acceptera förändringar.

 

Vi riktar oss till hela arbetsgrupper, inklusive chefer och ledare.

 

 

Arrangör: Lära för Livet

 

Biljetter till föreläsningen köper du genom att ringa 031-733 33 30 eller på www.laraforlivet.se

Datum & Tid:

23 May 2017 13:30 - 16:30

Plats:

Folkets Hus Konferens, Olof Palmes Plats 3, 413 04 Göteborg