Älska arbetsglädje! – Christina Stielli

Älska arbetsglädje! – Christina Stielli

Älska arbetsglädje!
– en föreläsning om glädje på riktigt, både på arbetet och utanför

 Sedan Christina Stielli började tala om arbetsglädje för tre år har hon mött tusentals människor och företag som genomgående gett toppbetyg till en varm och personlig föreläsning om attityder och förhållningssätt. Arbetsglädje har tack vare henne blivit ett av de hetaste ämnena det senaste året men det finns bara en Christina Stielli och vi på Wimab är glada över att de två öppna föreläsningarna hon har i höst arrangeras av oss.

 Vad är egentligen glädje på jobbet, kan man älska sina arbetsdagar och varför är det livsviktigt för både företaget och för mig som individ? Christina presenterar nya studier och insikter när hon förklarar den komplicerade hjärnan på ett svindlande enkelt sätt och varför den sätter krokben för mycket. Hon berättar om företaget som ökade sin produktivitet efter att ha tagit ansvar för medarbetarnas arbetsglädje och inte minst, hon åskådliggör målande hur vi kan ta ansvar för vilka vi vill vara på jobbet. Du får även med dig en glimt om de olika personligheter vi möter bland kollegorna, hur ett samtal kan bli bäst, hur vi ger feedback och njuter av livet.

 En föreläsning för kollegor, vänner, kompisar. För alla som vill veta vad forskarna säger om hur vi kan bli lite mer intelligenta, hur vi kan leva lite längre och hur vi kan blir lite lyckligare en helt vanlig grå vardag.

 Bokningslänk: https://wimab.se/Produkter/Forelasningar/Christina-Stielli-Alska-arbetsgladje-Goteborg-2017-11-21-1800
Pris: 495 kr inkl moms
Tid: 18:00-20:30
Arrangör: Wimab Utbildning

 

Datum & Tid:

21 Nov 2017 18:00 - 20:30

Plats:

Folkets Hus Konferens, Olof Palmes Plats 3, 413 04 Göteborg